ΚΟΣΜΟΣ

Έσπασε στο ξύλο τη σύζυγό του για μερικά…Likes!

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Διεστραμμένος άντρας ξυλοκοπούσε και βασάνιζε τη γυναίκα του για κάθε like που έπαιρνε στο facebook.

Οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν μετά τον ξυλοδαρμό είναι σοκαριστικές, ενώ η  21χρονη Adolfina Camelli Ortigoza χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, ο 32χρονος σύζυγός της γινόταν βίαιος όταν κάποιος της έκανε like στις φωτογραφίες της.

Ο  σύζυγός της Pedro Heriberto Galeano τη χτυπούσε ανελέητα για κάθε like που της είχαν κάνει στο facebook. Στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο της σελίδας της  και ανέβαζε επίτηδες φωτογραφίες της και τη χτυπούσε μόλις κάποιος της πατούσε Like. Σύμφωνα με τους φίλους της δεν είχαν ιδέα ότι κάθε φορά που της έκαναν like την ξυλοκοπούσε άγρια. «Το στόμα της ήταν όλο σπασμένο. Διαλυμένο. Το δέρμα της κρεμόταν από τα χτυπήματα. Έλεγχε τα προσωπικά της social media. Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες. Για κάθε like που της έκαναν, τη σάπιζε στο ξύλο και την κατηγορούσε ότι έχει σχέση μαζί τους».

Η γυναίκα έχασε τα δόντια της ενώ ο άντρας της της έβαζε πανί στο στόμα για να μη φωνάζει στη διάρκεια των βασανιστηρίων.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε ήταν ο πατέρας του  καθώς φοβήθηκε ότι η γυναίκα του θα πέθαινε μετά την τελευταία επίθεση.

Η 21χρονη δεν αναγνώρισε τον εαυτό της όταν της  έδειξαν τις φωτογραφίες της, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για  την ανακατασκευή του ρινικού της διαφράγματος και των χειλιών της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact