ΕΛΛΑΔΑ

«Έσπασαν» τα ισόβια για τον 37χρονο συζυγοκτόνο στη Χαλκιδική

«Έσπασαν» τα ισόβια δεσμά για τον 37χρονο Αλβανό που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της 34χρονης συζύγου του, πριν από τέσσερα χρόνια στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση, αναγνώρισε -κατά πλειοψηφία- στον συζυγοκτόνο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών και δέκα μηνών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος τραυμάτισε θανάσιμα την αλβανικής καταγωγής σύζυγό του με μαχαίρι στην καρδιά, ύστερα από καβγά που είχαν στο σπίτι τους. Μάλιστα, η πράξη φαίνεται ότι έγινε μπροστά στα μάτια των ηλικίας 6 και 4 ετών -τότε- παιδιών τους.

Προανακριτικά, ο 37χρονος είχε ομολογήσει τη δολοφονία, αλλά τόσο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό (ΜΟΔ Έδεσσας) όσο και τώρα στο Εφετείο, ανασκεύασε, αρνούμενος κάθε πράξη.

Πάντως, κοινωνικοί λειτουργοί που ανέλαβαν την ψυχολογική υποστήριξη των ανήλικων κοριτσιών κατέθεσαν ενόρκως ότι η μεγαλύτερη κόρη τούς διηγήθηκε αυθόρμητα τον καβγά των γονιών, περιγράφοντας και τη σκηνή της δολοφονίας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact