Μαύρο ψωμί, μαύρη σος και μαύρο τυρί για το νέο μπέργκερ αλυσίδας γρήγορου φαγητού στην Ιαπωνία
Μια νέα εκδοχή του γνωστού από το 2012 μαύρου μπέργκερ της βγάζει γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στην Ιαπωνία. Η… καινοτομία έγκειται στο τυρί, που θα είναι και αυτό μαύρο, μετά το μαύρο ψωμί και την μαύρη sos που διέθετε το προϊόν.
Όταν λέμε μαύρο όμως, δεν εννοούμε αυτό που βρίσκει κανείς στους ελληνικούς, ευρωπαϊκούς έστω, φούρνους. Μιλάμε περισσότερο για το μαύρο της… πίσσας! Στην ίδια… απόχρωση και το τυρί, που όπως πληροφορεί η εταιρία είναι φτιαγμένο από ξυλάνθρακα που προέρχεται από μπαμπού.
Το μπέργκερ ονομάζεται «Μαύρο Μαργαριτάρι» και βγαίνει και σε παραλλαγή «Μαύρος Νίντζα».
Πηγή: protothema.gr