ΚΟΣΜΟΣ

Επέζησε ο “υπολοχαγός Νταν” του τυφώνα Μίλτον

Γνωστός ότι είναι αγύριστο κεφάλι, ο Τζόζεφ “Υπολοχαγός Νταν” Μαλινόφσκι, είχε προκαλέσει τεράστια αγωνία και το ενδιαφέρον των media στην Τάμπα της Φλόριντα αλλά και σε όλη την Αμερική, με την εμμονή του να μην εγκαταλείψει το σκάφος του παρά τις δραματικές προειδοποιήσεις των αρχών για τον κίνδυνο από τον τυφώνα Μίλτον.

Μέχρι και την ύστατη ώρα, όταν πια ο τυφώνας έχει αρχίσει να σφυροκοπά τη Φλόριντα, εκείνος παρέμενε στο σκάφος του δηλώνοντας ότι “θα κρατηθεί γερά” και ότι θα περίμενε να υποχωρήσει η καταιγίδα μέχρι να καταλάβει τι θα έπρεπε να κάνει.

@terrenceconcannon Lets get Dan a new boat! He needs his sea legs back! #LieutenantDan #buzzing ♬ original sound – Tampa Terrence

Μάλιστα, η δήμαρχος της πόλης Τάμπα, Τζέιν Κάστορ, είχε πει σε ζωντανή σύνδεση στο CNN ότι οι αρχές της πόλης θα μπορούσαν ακόμη και να τον προσαγάγουν για λόγους προσωπικής του ασφάλειας.

Σε άλλες ανακοινώσεις της είπε ότι είχαν καταφέρει να τον πείσουν να πάει σε καταφύγιο όμως όπως φάνηκε στη συνέχεια, αυτό ήταν μάλλον ανακριβές.

“Διασώθηκε και τώρα βρίσκεται και αυτός σε καταφύγιο. Αν μπορούμε να πείσουμε τον υπολοχαγό Νταν να πάει σε καταφύγιο, μπορούμε να πείσουμε οποιονδήποτε να το κάνει” δήλωσε η δήμαρχος Τζέιν Κάστορ για τον Τζόζεφ Μαλινόφσκι, ο οποίος έχει ένα ακρωτηριασμένο πόδι.

Ωστόσο, ο “Υπολοχαγός Νταν” εντοπίστηκε στο μικρό ιστιοφόρο του, που είναι αγκυροβολημένο στον κόλπο της Τάμπα λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις της δημάρχου.

“Ξέρω ότι η δήμαρχος της Τάμπα μόλις είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι ο υπολοχαγός Νταν πήγε σε καταφύγιο. Δεν πήγε, στέκομαι ακριβώς εδώ”, έγραψε στο Twitter ο ανταποκριτής του NewsNation, Μπράιαν Εντίν, μαζί με μια φωτογραφία του Μαλινόφσκι να βγάζει το κεφάλι του από την καμπίνα του ιστιοφόρου του.

Η αγωνία έλαβε τέλος καθώς με το πρώτο φως της μέρας στη Φλόριντα έγινε γνωστό ότι πράγματι ο “υπολοχαγός Νταν” είναι καλά. Επεζησε του τυφώνα και φαίνεται ότι και το σκάφος του κράτησε και δεν βυθίστηκε.

Ο Τζόζεφ Μαλινόφσκι απέκτησε το παρατσούκλι “υπολοχαγός Νταν” από τον χαρακτήρα του Γκάρι Σινίζ στην ταινία “Forrest Gump”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact