ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εν αναμονή των επαφών της κυβέρνησης με τους θεσμούς το Χρηματιστήριο

Στις 588,12 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Μικρή υποχώρηση καταγράφει η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, μετά την ισχυρή άνοδο της Παρασκευής.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών επικεντρώνεται στις επαφές της κυβέρνησης με τους θεσμούς στα πλαίσια της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05 διαμορφώνεται στις 588,12 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,20%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,15 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,17%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,18%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές του ΟΛΠ (+2,01% στα 12,71 ευρώ), της Viohalco( +0,78% στα 1,30 ευρώ), της Grivalia Properties(+0,73% στα 6,94 ευρώ) και της Πειραιώς (+0,68% στα 0,147 ευρώ).

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-2,28% στ56α 2,14 ευρώ), της Εθνικής (-1,49% στα 0,199 ευρώ), της Eurobank (-0,90% στα 0,548 ευρώ) και της Folli Follie (-0,88% στα 21,40 ευρώ).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+0,95%) και της Τεχνολογίας (+0,75%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου (-0,88%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,87%).

Ανοδικά κινούνται 20 μετοχές, 18 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Q&R +8,62%, Κλουκίνας-Λάππας +3,79% και Ικτίνος +2,16%.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές:Αλουμύλ -9,40%, ΙΑΣΩ -4,66% και Καρατζή-2,91%.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact