ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΤΑ: Μια φορά θα την εβδομάδα θα κάνουν πλέον διανομές οι ταχυδρόμοι

Στην κινηματογραφική εκδοχή ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές. Μόνο που στην Αθήνα δεν έχουμε να κάνουμε με τον Τζακ Νίκολσον και την Τζέσικα Λανγκ, αλλά με τη σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με όσα λέει το Σωματειο Διανομένων ΕΛΤΑ της Αθήνας, μόλις μια φορά την εβδομάδα να μπορεί να γίνεται η διανομή της αλληλογραφίας στους παραλήπτες. Και αυτό διότι βάσει του νέου οργανογράμματος της εταιρείας αναμένεται να περικοπούν 240 θέσεις διανομέων στην Αθήνα και 45 στον Πειραιά.

Οι ταχυδρόμοι αναφέρουν ότι από τους 1.094 διανομείς που απασχολούνταν στην Αττική πριν από έναν χρόνο, ύστερα από τις πρώτες περικοπές έμειναν οι 974, ενώ με τις νέες μειώσεις ο αριθμός τους δεν θα ξεπερνά τους 734 για το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Εξάλλου στον Πειραιά ο αριθμός των ταχυδρόμων σχεδιάζεται να μειωθεί από τους 190 σε περίπου 145.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ απαντάει ότι, πρώτο, το οργανόγραμμα βρίσκεται σε διαβούλευση και δεν είναι ακόμα οριστικό ,και, δεύτερο, 
η μείωση του προσωπικού είναι ανάλογη με τη γενική μείωση της αλληλογραφίας, που πλέον αποτελείται κατά κύριο λόγο από λογαριασμούς.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact