Για το σουφλέ θα χρειαστείτε:
- 6 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
- 220 γρ. τυρί κρέμα με σκόρδο και μυρωδικά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C.
- Χτυπήστε τα ασπράδια σε ένα μεσαίο μπολ σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
- Χτυπήστε το τυρί κρέμα σε ένα άλλο μπολ μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέστε τους κρόκους και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ενσωματώνετε απαλά στην μαρέγκα , με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να μην «πέσει» η μαρέγκα.
- Βάζετε σε λαδωμένο ταψί 24 εκ. και ψήνετε για 24-26 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να χρυσίσει.
foodmaniacs.gr – kraftfoods