ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Διάσημοι που πέθαναν πριν γεράσουν από τα ναρκωτικά

«ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΩ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ»

Ο Κέρτ Κομπέιν ούρλιαζε στην μονοκατοικία του στο  Σιάτλ «δεν αντέχω τον εαυτό μου θέλω να πεθάνω». Ο Κερτ ήταν το πρώτο «βιολί» του  καλύτερου συγκροτήματος των δεκαετιών ογδονταενενήντα.  Των «Nirvana» φυσικά. Ο Κερτ ήταν συνθέτης, στιχουργός, κιθαρίστας και πρώτη  φωνή. Η περίπτωση του περιγράφεται με  τα  πιο  δραματικά «χρώματα» στην   ταινία «Last Days»  που σκηνοθέτησε ο  Γκας Βαν Σαντ. «Ο Κερτ αυτοκαταστράφηκε, εξαντλήθηκε, άδειασε, αυτοκτόνησε», έγραφε το «Rolling Stone»

Τι εννοεί; Αυτό που λέει ο  Ράιαν Γκόσλινγκ, πρωταγωνιστής του «La La Land». Οτι δηλαδή «ζεις λιγότερο, τρέχεις και πας πιο γρήγορα στην κορυφή». Και συμπλήρωσε «στο Χόλιγουντ λατρεύουν τα πάντα αλλά δεν εκτιμούν τίποτα». Και μετά; Μετά  το απόλυτο  σκοτάδι. Η μαύρη τρύπα. Το πουθενά. Το τέλος. The End!

Οι σταρ που πέθαναν πριν γεράσουν εξαιτίας των ναρκωτικών - Εικόνα 7

Κέρτ Κομπέιν

Κάπως έτσι  συνέβη με την  περίπτωση του Ιαν Κέρτις, ο συνθέτης και η φωνάρα  των «Joy Division». Πιο γρήγορος ο Ιαν. Πιο αποφασιστικός. Περισσότερο αυτοκτονικός.  Εκτός από drugs  έπασχε από δύο  «πράγματα»  ταυτόχρονα.  Ηταν επιληπτικός και μανιοκαταθλιπτικός. Προορισμένος να θέσει τέρμα στην δυστυχία  του. Και μάλιστα στα 23 του χρόνια. Θεέ μου. What a Waste!

Η Σάρλοτ Ράμπλινγκ, το  ασταμάτητο και νοσηρό θηλυκό στον «Θυρωρό της νύχτας» έχει μια εξήγηση. Την  άκουσα δια ζώσης. «Οι Αμερικανοί stars  πρέπει διαρκώς να βρίσκονται στην τσίτα. Οι Γάλλοι προστατεύονται από την τρέλα. Ο Αμερικανός ευάλωτος σ έναν διαρκή ανταγωνισμό. Ποτέ δεν ξέρει τι ακριβώς θα του ξημερώσει. Αύριο το όνομά του θα υπάρχει; Ο Γάλλος είναι απρόβλεπτος και χαοτικός»!

Οι σταρ που πέθαναν πριν γεράσουν εξαιτίας των ναρκωτικών - Εικόνα 8

Σάρλοτ Ράμπλινγκ

Η κοκαΐνη το «φάρμακο» που διαρκώς σε τσιτώνει. Η κοκαΐνη ανεβάζει την αδρεναλίνη. Η κοκαΐνη απαραίτητος σύντροφος σε κάθε τραγουδιστή, μουσικό, ηθοποιό. Η κοκαΐνη πηγή έμπνευσης. Από  την κοκαΐνη μέχρι το κρακ και την ηρωίνη η απόσταση είναι τόσο δυσδιάκριτη, όσο  για την Ελλάδα η διαφορά  μεταξύ θριάμβου και πανωλεθρίας!

Ατελείωτη η λίστα της κατακόμβης dead stars. Ο Μάρβιν Γκέι ο «θεός» της Soul στα 44. Από σφαίρες του πατέρα του. Το πρώτο βιολί  των  Queen από  AIDS. Από κοντά και τα ναρκωτικά. Ο Μπομπ Μάρλει  στα  36. Οι  γιατροί  είπαν ότι πρσβλήθηκε από μόλυνση που ο ίδιος για να την θεραπεύσει το ριξε στα ματζούνια. Κάτι τέτοιο. Ο Μπομπ φανατικός των drugs.  Ουδείς ακριβώς γνωρίζει ποια η βασική αιτία

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact