ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Διάσημοι που πέθαναν πριν γεράσουν από τα ναρκωτικά

Ο ΜΙΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠ ΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ

«Ο Μικ Τζάγκερ η πιο  χαρακτηριστική  περίπτωση οργανωμένου εγκέφαλου στη μουσική  σκηνή. Αυτή  ήταν η αυτοπροστασία του.  Διέκοψε  εγκαίρως,  και  για την  «επιβίωσή»  του το ρίξε  στην γυμναστιkή και την υγιεινή διατροφή». Κάτι τέτοια σχόλια  κυκλοφορούσαν   στην πιάτσα  «φίλοι» και  μουσικοί. Αντί η εικόνα να καταπιεί τον Μικ, εκείνος κατάπιε  την εικόνα. Πάνω απ όλα και πριν απ όλα ο εαυτός του!

Ίδια περίπτωση και ο Ρόμπερτ Αλλεν  Ζίμερμαν. Φυσικά ο Μπομπ Ντίλαν. Που σήμερα, αισίως κλείνει τα  75. Να τα χιλιάσει Κλασική περίπτωση  διχασμένης προσωπικότητας.  Τα τραγούδια του και οι  στίχοι  του ανατρεπτικοί. Η ζωή του εντελώς συντηρητική. Αυτή η προστασία  του!

FBI: ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ  ΟΙ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Απροστάτευτος έφυγε ο  Τζον Λένον στα  σαράντα του  χρόνια. Στο ντοκιμαντέρ «U.S Vs  John Lennon»  του Ντέιβιντ Λιφ και  του Τζον Σνάινφελντ,  κάποιος πράκτορας του FBI καταλήγει  ως εξής: «Για το ”Γραφείο” επικίνδυνος με τις ιδέες του και τις πράξεις  του ήταν μόνο ο Τζον Λένον. Ολοι οι άλλοι  μαλλιάδες δεν μας  ενδιέφεραν. Αυτοί ήταν ταγμένοι στα ναρκωτικά και τα όργια»!

Ο Τζίμι Αλλεν Χέντριξ  του θρυλικού άλμπουμ «Electric Ladyland»  έσκαψε τον τάφο του με τα δικά του χέρια όταν ήταν 28 ετών. Ο  Τζίμι  πάνω στη  σκηνή, σε τέτοιο ντελίριο μοναδικό που έφτανε στο σημείο να  βάζει  φωτιά στην δική του κιθάρα. Τα δινε  όλα.  Και «κάηκε»  ολοσχερώς! Συνέβη στις  18 Σεπτεμβρίου  του  1970.  Μερικές  εβδομάδες  αργότερα,  δηλαδή στις  4 Οκτωβρίου του 1970 τον ακολουθεί η Τζάνις Λιν Τζόπλιν μόλις 27 ετών.«Η Τζάνις ήταν τόσο  σεξουαλικά εξαρτημένη με την φωνή της που το μικρόφωνο στα χέρια της έμοιαζε με πέος κάποιου από τους αρσενικούς που είχε χουφτώσει στα παρασκήνια». Από τους κορυφαίους πρωταθλητές της «κολύμβησης» σε ωκεανούς  σκληρών ναρκωτικών αυτό το αχόρταγο θηλυκό!

Οι σταρ που πέθαναν πριν γεράσουν εξαιτίας των ναρκωτικών - Εικόνα 6

Τζάνις Τζόπλιν

Ασταμάτηση η «αλεστική μηχανή» της ηρωίνης. Ενα  χρόνο αργότερα, 3 Ιουλίου 1971,  στο Παρίσι μέσα  σε κάποια  μπανιέρα πολυτελείας, «ενταφιάζεται» ο Τζέιμς Ντάγκλας Μόρισον των «Doors». Πάνω κάτω στην ίδια ηλικία του Τζίμι και της Τζάνις

Μα γιατί αυτή η εκατόμβη τόσων ταλαντούχων πλασμάτων, τόσο προνομιούχων, τόσο διάσημων, τόσο ζάπλουτων;

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact