ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεύτερη ευκαιρία για ρυθμίσεις χρεών σε 100 δόσεις

«Παράθυρο» από τον ΟΑΕΕ παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις

Με απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ η ρύθμιση των 100 δόσεων ανοίγει και πάλι για τους ελεύθερους επαγγελματίες παρότι η κυβέρνηση δια του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη διεμήνυσε πως δεν γίνεται «να έχουμε πάντα τις 100 δόσεις για ρύθμιση των οφειλών».

Σύμφωνα με αποκλειστικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», ο ΟΑΕΕ βλέποντας τους οφειλέτες να εγκαταλείπουν μαζικά τις ρυθμίσεις και τα έσοδα να μειώνονται, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που διέκοψαν τη ρύθμιση να ξαναμπούν στις 100 δόσεις.

Το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα αναφέρει πως όσοι είχαν ενταχθεί στην τελευταία ρύθμιση των 100 (ή και λιγότερων) δόσεων με το νόμο 4321/15 και την έχασαν λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής είτε των τρεχουσών εισφορών είτε της μηνιαίας δόσης έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να επανενταχθούν και να διασωθούν έτσι από πρόστιμα και κατασχέσεις.

Προϋπόθεση για την επανένταξη αποτελεί να αποδεικνύεται από τους οφειλέτες πως για λόγους για τους οποίους δεν είναι οι ίδιοι άμεσα υπεύθυνοι δεν ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact