# 6. Υψηλή πίεση του αίματος
Το κρέας, περιέχει υψηλά επίπεδα νατρίου. Αυτό είναι χάρη στα καρυκεύματα, τα συντηρητικά και το αλάτι που προστίθενται στο κρέας όταν μαγειρεύονται ή υφίστανται επεξεργασία. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να οδηγήσει σε υπέρταση.
# 5. Κακοσμία αναπνοής και σώματος
Όταν το σώμα σας έχει πρόβλημα να αφομοιώσει το κρέας, οδηγεί πάντα σε κακοσμία σώματος και κακή αναπνοή.
# 4. Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα
Το ανοσοποιητικό σας σύστημα επηρεάζεται έντονα λόγω της φυσικής ζάχαρης (Neu5Gc) που βρίσκεται στο κόκκινο κρέας. Έτσι, έχετε την τάση να αρρωσταίνετε συνέχεια.
# 3. Κούραση
Μήπως αισθάνεστε κουρασμένοι ή υποτονικοί μετά την κατανάλωση κρέατος; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας δεν χωνεύει σωστά το κρέας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα