Υλικά
2 μικρά πακέτα μπισκότα τύπου digestive
60 γρ. βούτυρο
450 γρ. cream cheese
150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 βάζο μαρμελάδα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα στο multi και αφού έχετε λιώσει το βούτυρο τα πλάθετε για να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα. Απλώνουμε σε μια στρογγυλή φόρμα 25 εκ. και πατάμε ώστε να έχει το ίδιο πάχος παντού. Χτυπάτε το κρεμώδες τυρί με το ζαχαρούχο και προσθέτε το χυμό και το ξύσμα. Απλώνετε την κρέμα και βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον. Αφού παγώσει για τα καλά, απλώνετε από πάνω τη μαρμελάδα πορτοκάλι και σερβίρετε.