Υπάρχει κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι την ώρα του τηγανιστός .Με μια απλή κίνηση μπορείτε να αποφύγετε τους λεκέδες στην κουζίνα αλλά και πιθανά εγκαύματα από το λάδι.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο αλάτι.
Αφού κάψει το λάδι και πριν ρίξετε μέσα σε αυτό τις πατάτες, ή ό,τι άλλο έχετε σκοπό να τηγανίσετε, ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Δεν θα πιτσιλιστείτε ποτέ ξανά και δεν θα κάνετε και χάλια την κουζίνα σας με ένα και μόνο τηγάνισμα