ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πραγματική… Lara Croft! Εγκατέλειψε τη δουλειά της και «βγάζει» δεκάδες χιλιάδες ευρώ παίζοντας Call Of Duty (Φωτογραφίες)

Η σταρ του Χόλιγουντ, Angelina Jolie, έκανε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα διάσημο σε όλο τον κόσμο, ωστόσο στην Αυστραλία ζει μια γυναίκα που έγινε Lara Croft με όλη τη σημασία της λέξης.

Η δεξιοτεχνία της όταν παίζει Call Of Duty έχει κερδίσει τον θαυμασμό χιλιάδων φαν και της άνοιξε τον δρόμο για μια νέα καριέρα.
Έτσι, τώρα πλέον, η Bonnie Doll από το Μπρισμπέην, αντί να πηγαίνει κάθε πρωί στη δουλειά ανοίγει το Xbox της και αποδύεται σε ένα εικονικό φονικό ξεφάντωμα παρέα με τους οπαδούς του live stream της.

Η Bonnie έχει καταγωγή από τη Σουηδία, αλλά ζει στη Αυστραλία από το 2007.

Το να παίζει Call Of Duty με άλλους συμπαίκτες έχει σημειώσει μεγάλη οικονομική επιτυχία, αφού οι followers πληρώνουν για να μπουν στο live stream και στη συνέχεια δίνουν και συνδρομή. Ετσι της δόθηκε η δυνατότητα να παραιτηθεί από τη δουλειά της στον ξενοδοχειακό κλάδο. Συνολικά έχει πάνω από 52.000 followers σε όλον τον κόσμο.

Όπως λέει η ίδια, πριν από λίγους μήνες συνήψε συνεργασία με το twitch.tv. Μέχρι στιγμής το κανάλι της στο twitch έχει πάνω από 1 εκατ. views, ενώ στο Instagram έχει πάνω από 8.000 followers. Μιλώντας στη Daily Mail, είπε ότι κάποια στιγμή ήταν σε θέση με τα χρήματα που έβγαζε να πληρώνει τους λογαριασμούς της και να της μένουν αρκετά για να ζει άνετα.

Η Bonnie, σαν καλή επαγγελματίας, έχει πάρει τόσο σοβαρά τα νέα της καθήκοντα ώστε ντύνεται και βάφεται κατά τρόπο ώστε να είναι ίδια με την κινηματογραφική Lara Croft. Εξάλλου, της μοιάζει, ούτως ή άλλως, αρκετά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact