Οργανωμένη και πιστή στο σχέδιό της φαίνεται πως έμεινε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν πήρε την απόφαση να σκοτώσει (;) την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της στην Πάτρα απέδωσε καρπούς καθώς πολλά ήταν τα προσωπικά αντικείμενα της κατηγορουμένης που συλλέχθηκαν, στάλθηκαν για εξέταση στα εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο της Πάτρας.
Μεταξύ των ευρημάτων που παρουσίασαν ενδιαφέρον στο σπίτι της Πισπιρίγκου ήταν και τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, σε ένα εκ των οποίων περιγράφεται ο τρόπος θανάτωσης της μικρής Τζωρτζίνας λεπτομερώς.
Πιο συγκεκριμένα, όπως σχολίασε η ίδια η Νικολούλη, σε συγκεκριμένο κεφάλαιο του βιβλίου της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», περιγράφεται η δράση της «μαύρης χήρας» η οποία με τη βοήθεια της νοσηλεύτριας αδερφής της παρουσιαζόταν (χωρίς να είναι φυσικά!) ως νοσοκόμα σε μοναχικούς εύπορους ασθενείς ιδιωτικών κλινικών, απομυζώντας τεράστια χρηματικά ποσά και ακίνητα από την περιουσία τους.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
- Στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Χτυπούσε με μανία το κεφάλι της και ούρλιαζε
- Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του Μάνου – Τι αποκαλύπτει φίλος του για την συμπεριφορά του που άλλαξε ξαφνικά
- Το απλό κόλπο για να ξεγελάσεις τον ανιχνευτή ψεύδους χωρίς να το καταλάβει κανείς
- «Με εκβίαζε, ήταν τρελή»: Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου “σπάει” την σιωπή του
Η εν λόγω δολοφόνος -με την περίπτωση της οποίας είχε ασχοληθεί εκτενώς και το «Φως στο Τούνελ» αρκετά χρόνια πριν- πλησίαζε ευκατάστατους κυρίους αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους οδηγούσε στο θάνατο με χρήση ουσιών, αφού πρώτα τους είχε πάρει ό,τι είχαν και δεν είχαν.
Το πιο σοκαριστικό είναι πως η ίδια, με τη βοήθεια της νοσηλεύτριας αδερφής της, επέλεγε δύσκολα ανιχνεύσιμες φαρμακευτικές ουσίες οι οποίες οδηγούσαν τα θύματα σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο, προκαλώντας τους βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Όπως υποστήριξε η δημοσιογράφος, οι ομοιότητες με την υπόθεση της Πάτρας είναι τρομακτικά πολλές, με τις Αρχές να λαμβάνουν το συγκεκριμένο στοιχείο πολύ σοβαρά.