ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοδος στο χρηματιστήριο εν μέσω προβλημάτων

Στις 586,24 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών – Τεχνικό πρόβλημα «πάγωσε» για μία ώρα τη συνεδρίαση

Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε μετ΄ εμποδίων, καθώς, λόγω τεχνικού προβλήματος, οι συναλλαγές «πάγωσαν» για περίπου μία ώρα στην έναρξη της συνεδρίασης.

Υπεραπέδωσαν οι μετοχές της ΔΕΗ, της Motor Oil και της Alpha Bank, ενώ πιέσθηκαν οι μετοχές της Eurobank και της Aegean Airlines.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 586,24 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,16%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 590,58 μονάδες (+0,90%) και χαμηλότερη στις 582,77 μονάδες (-0,43%)

Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έκλεισε σε θετικό έδαφος για τέταρτη συνεδρίαση, στη διάρκεια των οποίων έχει σημειώσει συνολικά κέρδη 2,09%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 29,462 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 37.331.474 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,14%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,92%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΔΕΗ (+2,91% στα 2,83 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,98% στα 2,06 ευρώ), της Motor Oil (+1,88% στα 10,86 ευρώ), της Alpha Bank (+1,21% στα 1,67 ευρώ) και της Jumbo (+0,85% στα 11,85 ευρώ).

 
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact