ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Άννα Διαμαντοπούλου: Η απίστευτη περιπέτεια με τον σύντροφό της

Το γνωστό μοντέλο, Άννα Διαμαντοπούλου, πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια και από έρωτα είδε τον εαυτό της σε ροζ φωτογραφίες στο Facebook καθώς ο πρώην σύντροφός της ήθελε να την εκδικηθεί.

To γνωστό μοντέλο μίλησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Θέμο Αναστασιάδη και επεσήμανε πως όλα αυτά ήταν μια πράξη ζήλιας του πρώην συντρόφου της και ΄χοι πληρωμένες υπηρεσίες έρωτα όπως την κατηγόρησαν.

Πριν λίγο καιρό βρέθηκε στη Βηρυτό καθώς ερωτεύτηκε έναν Λιβανέζο επιχειρηματία και για χάρη του αποφάσισε να μετακομίσει.

Όμως μετά από δυο μήνες συγκατοίκησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα, ο Λιβανέζος φίλος της άρχισε να την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Εκείνη αρνήθηκε και του ζήτησε να χωρίσουν. Το γεγονός αυτό, όμως, τον εξόργισε, και αποφάσισε να την εκδικηθεί κλειδώνοντάς την στο σπίτι και στη συνέχεια ανεβάζοντας στο Facebook ροζ φωτογραφίες της.

«Ημουν μαζί του δυο μήνες. Έμενα στην Βηρυτό μαζί του, κάναμε τα πάντα μαζί. Είχαμε πολύ στενή σχέση, δεν με άφηνε να κάνω τίποτε μόνη μου, είχαμε συνεχώς καυγάδες. Τσακωνόμασταν για ασήμαντα πράγματα μέχρι που κάποια στιγμή του είπα ”θέλω να χωρίσουμε…”. Μου φέρθηκε απαίσια, έπαιρνε το τηλέφωνό μου, δεν με άφηνε να φύγω με είχε κλειδωμένη επί δύο μέρες και αναγκάστηκα να του πω ψέματα ότι πρέπει να γυρίσω την Αθήνα…» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Τελικά, κατά τα λεγόμενά της, κατάφερε να το σκάσει από τα χέρια του. Και πάλι τα πράγματα, όμως, δεν ήταν εύκολα, αφού ο Λιβανέζος επιχειρηματίας την κυνήγησε ως το αεροδρόμιο φωνάζοντας και βρίζοντας. Οπως εξομολογήθηκε η Αννα Διαμαντοπούλου κατάφερε να γλιτώσει χάριν στην παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας του αεροδρομίου που την έσωσαν κυριολεκτικά από τα χέρια του.

Πάντως, ο εφιάλτης της νεαρής καλλονής δεν έληξε εκεί, αφού μετά την αναχώρησή της από τη Βηρυτό, ο πρώην, πλέον, φίλος της, την εκδικήθηκε ανεβάζοντας στο Facebook ροζ φωτογραφίες της…

«Μόλις προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι και άνοιξα το κινητό μου, είδα περισσότερα από 100 μηνύματα και κλήσεις. Ολος ο κόσμος, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, είχαν δει τις φωτογραφίες. Το σοκ ήταν μεγάλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Διαμαντοπούλου στο ΘΕΜΑ της Κυριακής.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact