ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το πρόβλημα υγείας της Μαίρης Συνατσάκη

Το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της ζωής της γνωστοποίησε στον Θοδωρή Αθερίδη και την εκπομπή “Αργά” η Μαίρη Συνατσάκη. Όπως ανέφερε, κινδύνευε να μείνει παράλυτη εξ΄αιτίας ενός συνδρόμου και οι γιατροί έλεγαν στους γονείς της να “εύχονται ή να προσεύχονται”.

«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα ένα σύνδρομο που παραλύεις ολόκληρος ή αλλιώς πολυριζονευρίτιδα. Είχε ξεκινήσει παράλυση από τα πόδια και ανέβαινε προς τα πάνω», είπε στην εκπομπή «Αργά» η νεαρή παρουσιάστρια.

Περιγράφοντας, σύμφωνα με το star.gr, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Μαίρυ συνέχισε: «ήμουν δεκαπέντε μέρες στο νοσοκομείο και οι γιατροί τους είχαν πει ξεκάθαρα να προσεύχονται ή να εύχονται. Μου είχαν πει ότι δίνανε μόνο κορτιζόνη για να πουν ότι κάτι δίνανε κι ο μπαμπάς μου είχε σχεδιάσει μια μεγάλη καρδιά πάνω από το κρεβάτι με δεκαπέντε γραμμούλες και κάθε μέρα έσβηνε και μία».

«Αυτές τις δεκαπέντε μέρες δεν ξέρεις τι θα “χτυπήσει” αυτό το πράγμα, αν θα παραλύσει ο πνεύμονας ή η καρδιά σου… Μετά εγώ έμαθα να περπατάω, κανονικά», κατέληξε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact