Υλικά:
125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
2 αυγά
3/4 φλ. φρουκτόζη
1/4 φλ. τυρί κρέμα
3/4 φλ. γιαούρτι
2 βανίλιες
1 1/2 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. αλάτι
12-14 μπισκότα τύπου oreo
Ξεκινάμε με τα μπισκότα. Τα χωρίζουμε στη μέση. Το μισό κομμάτι που έχει τη γέμιση πάνω, το βάζουμε στα φορμάκια των καπκέικς (με τη γέμιση προς τα πάνω. Τα άλλα τα σπάμε με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια και τα αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε τα αυγά, το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το φιλαδέλφια και το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και χτυπάμε να ανακατευτούν καλά και τέλος προσθέτουμε στο μείγμα και τα κομμάτια των μπισκότων και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το τελικό μείγμα είναι κάπως σφιχτό. Βάζουμε το μείγμα μας μέσα στα φορμάκια. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά περίπου (ή μέχρι να γίνουν, ανάλογα με το φούρνο μας).
Πηγή: sintagespareas.gr