Η εταιρεία Al Nassma από το Ντουμπάι παρασκευάζει σοκολάτες φτιαγμένες από γάλα καμήλας και ετοιμάζεται να τις τοποθετήσει στα ράφια των πολυκαταστημάτων Harrods. Διατηρώντας την συνεργασία της με την αυστριακή σοκολατοποιία Manner, η Al Nassma παρασκευάζει το τελικό προϊόν στις εγκαταστάσεις της στο Ντουμπάι, αρμέγοντας πάνω από 3.000 καμήλες που διαθέτει στη φάρμα της.
«Σκοπεύουμε να γίνουμε η Godiva της Μέσης Ανατολής», είπε σε συνέντευξή του ο Van Almsick, υπεύθυνος της εταιρείας, και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για ένα προϊόν πολυτελείας, οπότε δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στα σούπερ μάρκετ. Όλες οι σοκολάτες παράγονται χωρίς καθόλου συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα, με μία σειρά δημοφιλών τοπικών μπαχαρικών, ξηρών καρπών και μελιού. Το δε γάλα καμήλας περιέχει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από το γάλα αγελάδας, λιγότερα λιπαρά, λιγότερη λακτόζη και περισσότερη ινσουλίνη, αποτελώντας έτσι μία καλή εναλλακτική για διαβητικούς και άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη»!