ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κρήτη: Παππούς πήγε για ρεβεγιόν στα παιδιά του και βίασε την εγγονή του

Ενα φρικιαστικό περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Αρκλοχωρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ένας 51χρονος από τη Ρουμανία κατηγορείται πως κατά την επίσκεψή του στο σπίτι των παιδιών του για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ασέλγησε στην 8χρονη εγγονή του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού πού δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια μεταξύ συγγενών επίσης κατ’ εξακολούθηση, όλες σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του με γλαφυρές περιγραφές στους αστυνομικούς, αποδίδοντας την όμως στο γεγονός ότι, λόγω και των εορτών, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και «δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε, ενώ οι γονείς της 8χρονης βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο 51χρονος αναμένεται να απολογηθεί στις 10 το πρωί.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact