ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να διαφυλάξουμε τη συνοχή και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ»

Κατά της δημιουργίας κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς να το αναφέρει ευθέως, αλλά να το υπονοεί σαφώς, τάσσεται με δήλωσή του ο Κώστας Λαλιώτης.

Και υποστηρίζει ότι κάθε απόφαση που οδηγεί σε διάσπαση, την οποία χαρακτηρίζει «ολέθριο λάθος», έχει ως συνέπεια έναν «παρατεταμένο εσωκομματικό εμφύλιο».

Η δήλωση του κ. Λαλιώτη έχει ως εξής:

«Όλοι έχουμε χρέος, ιστορικό και πολιτικό, σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την χώρα, την κοινωνία και τη δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, να διαφυλάξουμε την συνοχή και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και να διαμορφώσουμε μια αυτόνομη στρατηγική ώστε να μην είναι προσάρτημα κανενός. Κάθε επιλογή και κάθε απόφαση, που οδηγεί στη διάσπαση είναι ένα ολέθριο λάθος και μετά έπονται ένας παρατεταμένος εσωκομματικός “εμφύλιος” και μύρια, μοιραία λάθη».

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Λαλιώτης επικοινώνησε τις προηγούμενες ημέρες με τον κ. Παπανδρέου, στον οποίο εξέφρασε τη διαφωνία του με την ίδρυση κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact