ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όλα παίζονται στην τρίτη ψηφοφορία»

«Κάτι παραπάνω» περίμενε από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ωστόσο, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως «μπετόν αρμέ».

«Στην τρίτη ψηφοφορία όλα παίζονται, εκτός από αλλαγή προσώπου. Δεν νομίζω ότι ο Σταύρος Δήμας είναι ένα πρόσωπο που το πολίτευμα θα έπρεπε να του συμπεριφερθεί έτσι», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, στο ΑΜΠΕ.

Ερωτηθείς για τα σενάρια κυβερνήσεων ειδικού σκοπού και ορισμό ημερομηνίας εκλογών με αντάλλαγμα την εκλογή Προέδρου, ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι «όλα συζητούνται. Πρέπει να πάμε σε συναινετικό κλίμα. Πρέπει όλοι να ρίξουμε νερό στο κρασί μας. Από κει και πέρα “ίδωμεν”. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε σε συναινετική διαδικασία».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact