ΚΟΣΜΟΣ

Στην Τουρκία κυνηγάνε και Πίκατσου – τι άλλο θα δούμε;

Στην Τουρκία, εκεί που ο κόσμος βράζει και οι δρόμοι έχουν γίνει καζάνι που κοχλάζει από την οργή, έγινε το απίστευτο. Μέσα στο χαμό των διαδηλώσεων, ανάμεσα σε δακρυγόνα και κυνηγητά, ξεπετάγεται ένας τύπος ντυμένος… Πίκατσου! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο μυστήριος αυτός διαδηλωτής με τη στολή του διάσημου Pokémon άρχισε να τρέχει, κάνοντας τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν σαν να παίζουν live Pokémon GO.

Η σκηνή ήταν βγαλμένη από ταινία κινουμένων σχεδίων:

ο Πίκατσου σπριντάρει, οι μπάτσοι από πίσω με τις ασπίδες και τα γκλομπ, κι ο κόσμος να φωνάζει και να γελάει. Το Twitter πήρε φωτιά. «Στην Τουρκία δεν πιάνουν μόνο διαδηλωτές, αλλά και Πίκατσου!» έγραψε κάποιος. Άλλος είπε: «Έχουν πάει το gaming σε άλλο επίπεδο, εδώ παίζουμε Pokémon με ΜΑΤ».

Έτσι όπως πάει η κατάσταση, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μάριο να πηδάει δακρυγόνα ή τον Σόνικ να κάνει σλάλομ ανάμεσα στις κλούβες. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Τουρκία, η καταστολή έγινε τόσο εξωφρενική που μοιάζει με κακόγουστο videogame. Αλλά εδώ δεν έχουμε restart.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact