Ένα αποτρόπαιο έγκλημα κακοποίησης ενός 3χρονου παιδιού έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη ο μικρός Άγγελος στα χέρια του 44χρονου πατριού του.
Τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του δράστη αποκαλύπτουν τις φρικτές εικόνες του παιδιού με μώλωπες, καψίματα και τραύματα στο σώμα του. Οι αστυνομικοί που είδαν τις εικόνες δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ζητήθηκε να μην παρακολουθήσουν άλλοι συναδέλφοι τους την εξοργιστική σκηνή.
Σύμφωνα με τις έρευνες, η κακοποίηση δεν ήταν μια μεμονωμένη ενέργεια, αλλά μια μακροχρόνια διαδικασία φρίκης που βιωνόταν καθημερινά από τον μικρό Άγγελο. Η σφοδρότητα της κακοποίησης είναι αποκαλυπτική και προκαλεί σοκ.
Ο 44χρονος, που αρχικά ισχυρίστηκε ότι το παιδί είχε πέσει σε τραπέζι και χτύπησε το κεφάλι του, πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μαζί με τη 26χρονη μητέρα του παιδιού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματικές βλάβες και στυγνή κακοποίηση του παιδιού.
Το χειρότερο ίσως είναι ότι ο βιολογικός πατέρας του μικρού Άγγελου, ο οποίος δεν είχε επικοινωνία με τον γιο του για πολλές εβδομάδες, προσπάθησε απεγνωσμένα να τον πάρει και να τον προστατεύσει. Έκτοτε, η σιωπή από την πλευρά της μητέρας μόνο προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία και θλίψη στον ίδιο. Η υπόθεση έχει σοκάρει τη χώρα και δημιουργεί ανατριχιαστικά ερωτήματα για την αδιαφορία του κοινωνικού περίγυρου και τη σιωπή μπροστά στο κακό.