ΖΩΔΙΑ

Ζώδια για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Η Σελήνη από τον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη για ισορροπία, αρμονία, απόλαυση και σταθερότητα. Το εξάγωνο της με τον Κρόνο μας παρακινεί να δώσουμε έμφαση σε ότι μας προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Ερμή σου προσφέρει πνευματικά και συναισθηματικά ερεθίσματα που σε κάνουν να νιώθεις γεμάτος. Η Παρασκευή, βέβαια, δίνει και τις εντάσεις της, οι οποίες δεν θεωρούνται σοβαρές. Κάποιες μικρές ανησυχίες σχετικά με λίγες οικονομικές υποχρεώσεις σου αναδύονται στην επιφάνεια, ώστε να τις τακτοποιήσεις. Ο υλικός κόσμος είναι σημαντικότερος από ο,τι άλλοτε. Παράλληλα, οι αξίες σου παραμένουν αμετακίνητες και οι κόντρες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, άφησε τα πείσματα στην άκρη για σήμερα και φρόντισε να προσεγγίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο μέσα από ανοικτό και ειλικρινή διάλογο. Τα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να επηρεάσουν έμμεσα την προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά θα χρειαστεί να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, όπως απερίσκεπτες αγορές ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις, δίχως πρώτα να έχεις μελετήσει την πιθανότητα επιτυχίας για κάθε σου ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, το ‘εγώ’ και το ‘εσύ’, αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού η Σελήνη σήμερα από το δικό σου ζώδιο, κάνει αντίθεση με τον Ερμή και τονίζει τις δικές σου ανάγκες και τις κόντρες που προκαλούνται μέσα από εκείνες των άλλων. Η Παρασκευή είναι μία ημέρα εντάσεων, αλλά και διαλευκάνσεων. Οι συζητήσεις γίνονται έντονες και ο κάθε συμμετέχων τονίζει τα δικά του συναισθήματα, αψηφώντας το πώς μπορεί να νιώθει η άλλη πλευρά στην αντίστοιχη κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ένταση αγγίζει τις σχέσεις σου, όσο οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται σε αντιπαράθεση με τις προσδοκίες του συντρόφου σου ή του ατόμου που επιθυμείς να προσεγγίσεις ερωτικά. Η επικοινωνία γίνεται έντονη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η αντιπαράθεση με συνεργάτες ή ανωτέρους φαίνεται αναπόφευκτη. Ο καθένας εστιάζει στις δικές του ανάγκες και επιδιώξεις. Ωστόσο, αυτές οι αντιπαραθέσεις ενδέχεται να φέρουν λύσεις και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που σε απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε αντίθεση με τον Ερμή γεννά μία καχυποψία μέσα σου και είναι υπεύθυνη για την άτονη διάθεσή σου. Προτιμάς να κρύψεις μέσα σου τα συναισθήματά σου γιατί έτσι νομίζεις ότι θα προστατεύσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Η Παρασκευή αυτή, όμως, θα σου αποδείξει ότι είναι καλύτερα να εκφράζεσαι και να συζητάς, δίχως να φοβάσαι την απόρριψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια μικρά προβληματάκια με τους αγαπημένους σου. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να εκφράσεις πλήρως τα συναισθήματά σου, φοβούμενος ότι θα παρεξηγηθείς ή θα απορριφθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η εσωτερική σου καχυποψία μπορεί να σε κάνει να διστάσεις να συμμετάσχεις ενεργά σε συζητήσεις ή να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ωστόσο, η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή δίνει ένταση στην καθημερινότητά σου και τα συναισθήματά σου και των άλλων έρχονται στο προσκήνιο. Η συμμετοχή σου σε συλλόγους ομοϊδεατών ή μία συνάντηση με το ταίρι σου αναμένεται να προσφέρει έντονες στιγμές, όπου όμως οι διαφωνίες θα είναι επίσης παρούσες. Η ανάγκη σου να περάσεις καλά συγκρούεται με εκείνη που σε καλεί να επιτύχεις τους στόχους σου κα θα χρειαστεί να δείξεις πειθαρχημένη στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρούσες είναι οι αντιθέσεις και οι παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σου. Αν έχεις προγραμματίσει μια συνάντηση με το ταίρι σου, οι διαφορετικές σας ανάγκες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Ο διάλογος θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι απαιτήσεις της επαγγελματικής καθημερινότητας σε πιέζουν, αλλά η πειθαρχημένη σου στάση θα είναι το κλειδί για να διαχειριστείς τις προκλήσεις. Μην αφήνεις την πίεση να σε κυριεύσει – με υπομονή και σωστή οργάνωση, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε καθιστά περισσότερο φιλόδοξο, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή προμηνύει ότι απαιτείται να εξισορροπήσεις θέματα σπιτιού και εργασίας. Το ταίρι σου μπορεί να σε χρειάζεται πιο κοντά του, αλλά η σκέψη σου είναι στραμμένη στα επαγγελματικά. Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει μια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης σου για σταθερότητα και της επιθυμίας σου να αφοσιωθείς στις φιλοδοξίες σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βρεις χρόνο για το αγαπημένο σου πρόσωπο, να δείξεις ενδιαφέρον και να προσφέρεις την απαραίτητη φροντίδα, ώστε να αποφύγεις μικρές εντάσεις στην επικοινωνία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αποφασιστικός και έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες. Ωστόσο, χρειάζεται να οργανώσεις τον χρόνο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παραμελήσεις καμία από τις δύο πλευρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η επικοινωνία και ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι έντονα μέσα στην Παρασκευή σου. Θέλεις να συζητήσεις για τα πάντα, όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τους φανατισμούς και να παραβλέψεις το φανατισμό που μπορεί να σου προβάλλει κάποιος από το περιβάλλον σου. Τα ταξίδια και οι συναντήσεις είναι στο επίκεντρο με την Σελήνη στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Ερμή, σίγουρα, βέβαια, θα χρειαστούν προσοχή, ώστε να μην έχεις ανατροπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η έντονη επιθυμία για επικοινωνία μπορεί να φέρει τόσο θετικά όσο και αρνητικά αποτελέσματα στα ερωτικά σου. Συζητάς βαθύτερα θέματα, όμως από την άλλη, οι διαφωνίες μπορεί να προκύψουν αν κάποιος γίνει δογματικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν το επάγγελμά σου περιλαμβάνει συναντήσεις ή ταξίδια για δουλειά, καλό θα είναι να παραμείνεις οργανωμένος, όπως συνηθίζεις. Δεν αποκλείονται οι ανατροπές ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από τον Ταύρο τονίζει μερικές από τις υλικές και μη ανασφάλειές σου. Οι φοβίες σου μπαίνουν κάτω από έναν μεγεθυντικό φακό. Από την άλλη, ο ερωτισμός σου παραμένει εκτοξευμένος και θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου σε αρκετές περιπτώσεις να καταφεύγει στο φλερτ ή την επιβεβαίωση από τον σύντροφό σου για να καλύψεις τις αμφιβολίες σου για κάποια στοιχεία του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια αύξηση στον ερωτισμό σου, αλλά και την ανάγκη για ερωτική επιβεβαίωση. Αν και αυτό μπορεί να προσφέρει στιγμιαία ικανοποίηση, είναι σημαντικό να δουλέψεις βαθύτερα με τις ανασφάλειές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υλικές ανασφάλειες που αναδύονται μπορεί να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τη σταθερότητα των οικονομικών σχεδίων σου. Είναι πιθανό να νιώσεις πίεση για να επιτύχεις επαγγελματική σταθερότητα ή να ανησυχήσεις για την πορεία κάποιων έργων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, οι προσωπικές σου ανάγκες και τα θέλω των άλλων συγκρούονται, όπως υποδηλώνει η αντίθεση στης Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Υπεραναλύεις τα πάντα και αρκετές φορές βγάζεις, σήμερα, κάποια συμπεράσματα που βασίζονται σε δικές σου εικασίες και όχι πραγματικά γεγονότα και στοιχεία. Για αυτό ευθύνεται η ευαισθησία σου, που είναι ανεβασμένη μέσα στην Παρασκευή. Οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες, σίγουρα όμως μπορείς να τις λύσεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η Παρασκευή φέρνει συγκρούσεις ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και εκείνες του συντρόφου σου. Υπεραναλύεις τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε συμπεράσματα που ίσως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ευαισθησία σου είναι σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο δραματικά από όσο είναι. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ακούσεις τον σύντροφό σου χωρίς να βιάζεσαι να κρίνεις. Έτσι, θα αποφύγεις τις περιττές εντάσεις και θα βρείτε λύσεις μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η ημέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους, κυρίως επειδή τείνεις να βλέπεις τα πράγματα από μια υπερβολικά αναλυτική σκοπιά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις βασισμένες σε εικασίες ή υποθέσεις που δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα γεγονότα. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δώσε προτεραιότητα στην καθαρή επικοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις και να βγεις κερδισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Παρασκευή φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ανησυχίας, που μάλλον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την έκφραση των συναισθημάτων σου. Αναλύεις τον εσωτερικό σου κόσμο κι επαναπροσδιορίζεις τα όνειρά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι αρνητικά, απλώς χρειάζεσαι χρόνο για να συντονιστείς με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά ζητάς. Αν είσαι σε σχέση, ίσως θελήσεις να συζητήσεις τα βαθύτερα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από παρασκήνιο. Νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο και να σκεφτείς σε βάθος τις ερωτικές σου σχέσεις ή τι στοιχεία αναζητάς σε έναν πιθανό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, με λίγη υπομονή και σωστή οργάνωση, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να μην πιέσεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο αντέχει και δώσε χρόνο για χαλάρωση, προκειμένου να αποκαταστήσεις την ισορροπία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από τον Ταύρο να φέρει στην προσοχή σου ζητήματα δημιουργικότητας κι ερωτικών, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή υποδηλώνει συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να δείξεις υπομονή και να προσπαθήσεις να ακούσεις τι έχει να πει ο άλλος, αντί να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ. Αν έχεις παιδιά, απαιτείται μία πιο διαλλακτική προσέγγιση απέναντί τους. Η οργάνωση στην εργασία και η συνεργασία με άλλους θα σε βοηθήσουν να βγεις αλώβητος από τις προκλήσεις της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για σταθερότητα και έλεγχο στα ερωτικά συγκρούεται με τις απαιτήσεις των σχέσεων. Αναμένεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα ή ότι οι προσδοκίες του συντρόφου σου σε περιορίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι πιέσεις και οι ευθύνες μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι οι δυνάμεις σου δοκιμάζονται. Θέλεις έλεγχο και τάξη είναι έντονη, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με τους συναδέλφους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η Παρασκευή έφτασε κι εσύ προσπαθείς να φέρεις σε ισορροπία το σπίτι και την επαγγελματική σου εικόνα. Είσαι λιγάκι ισχυρογνώμων και όσο συζητάς με άλλους να παρατηρήσεις πως ίσως ζητούν περισσότερη κατανόηση και προσοχή. Είναι καλή στιγμή να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή, ώστε να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με την οικογένειά σου, εξηγώντας τους πόσο σημαντική είναι η εργασιακή σου πρόοδος αυτή τη στιγμή. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή, σήμερα, προκαλεί εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, επικρατεί η επιθυμία για ξεκάθαρες συζητήσεις. Ωστόσο, η επικοινωνία μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, καθώς εσύ αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, όπως και το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αισθάνεσαι ότι περιορίζεσαι ή ότι δεν μπορείς να εκφράσεις τις καινοτόμες ιδέες σου όπως θα ήθελες. Θέλεις, ταυτόχρονα, το έδαφος να είναι σταθερό, αλλά συχνά η πρόοδος απαιτεί αλλαγή μέσα από ένα μονοπάτι γεμάτο ανασφάλειες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Παρασκευή έφτασε με την αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή. Σήμερα θεωρείται καλή στιγμή να ακούσεις την καρδιά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που νιώθεις, χωρίς φόβο. Τα συναισθήματά σου και τα λεγόμενά σου αντικρούονται σε αρκετές περιπτώσεις και το σύμπαν σε κινητοποιεί να εντοπίσεις την αιτία που σε ωθεί να ξεστομίσεις πράγματα που δεν εκφράζουν τον πραγματικό εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα φέρνει βαθύτερα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τον ερωτικό σου στόχο, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να υπάρχει και μια αίσθηση αβεβαιότητας ή ευαισθησίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, προσπάθησε να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις κι επικοινωνίες σου με προσοχή, αποφεύγοντας την υπερβολική εξάντληση. Η επικοινωνία μέσα στην ημέρα μοιάζει να είναι δύσκολη κι απαιτεί διπλωματία.

oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact