ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουνάμι στον ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Νέος πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του δημοσιεύματος για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη από την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Έπειτα από την ανακοίνωση του διευθυντή του Μανώλη Καπνισάκη, η οποία ζητούσε την παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου για διαρροή «προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων», ο Στέφανος Κασσελάκης, έστειλε εν συνεχεία εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο εν λόγω εξώδικο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει μεταξύ άλλων, «Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές», επισημαίνει.

Από την άλλη πλευρά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν ότι «Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος περί διαρροής από το κόμμα προς οποιαδήποτε πλευρά.


Το πόθεν έσχες Κασσελάκη κατατέθηκε το Σάββατο στους Πραξικοπηματίες, προκειμένου να είναι υποψήφιος. Κι εκείνοι, αντί να το κρατήσουν και να το αναρτήσουν μαζί με των άλλων υποψηφίων όπως έλεγε η απόφασή τους, το δίνουν στην ΕφΣυν.

Και η ΕφΣυν το δημοσιοποιεί. Καταλάβατε;

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact