Από τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως κάποιος ενημερώνει τους δράστες πως πλησιάζει το όχημα του δημοσιογράφου.
Βίντεο με τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, φαίνεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha, το βίντεο έχει καταγράψει τους δύο δράστες πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Από τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει πως πλησιάζει το όχημα του δημοσιογράφου.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: Γιώργος Καραϊβάζ : «Η οικογένειά του δεν είχε ιδέα, πλησίασε ο γιος του ανάμεσα από τους αστυνομικούς»
Η σπαρακτική ανάρτηση της Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ
Γιώργος Καραϊβάζ: Πώς οι δράστες έγιναν καπνός μετά την αδίστακτη δολοφονία του
Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σπιτιού. Αυτό που μένει πλέον να εξακριβωθεί είναι αν υπήρχαν και συνεργοί στο έγκλημα που ενημέρωναν τους δράστες για τις κινήσεις του δημοσιογράφου, ή αν οι εκτελεστές είχαν παιδεύσει το όχημα με GPS.