ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να ακυρωθούν τώρα οι επίσημες απολύσεις των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών

Θα τις επαναπροσλάβουμε υπόσχονται στην Κουμουνδούρου

Να ακυρωθούν τώρα οι επίσημες απολύσεις των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεται ότι θα τις επαναπροσλάβει, εφόσον γίνει κυβέρνηση.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, και Αλέξης Μητρόπουλος, κατηγορούν την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι «προσέφερε ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών τις οριστικές απολύσεις τους» και μάλιστα «χωρίς να περιμένει καν την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο τον ερχόμενο Φεβρουάριο».

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλούν τον λαό, τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον ηρωικό αγώνα των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών για την ακύρωση των απολύσεών τους. ?Διαβεβαιώνουν δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στηρίζει μέχρι τέλους τον αγώνα των καθαριστριών» και δεσμεύεται πολιτικά ότι, «εφόσον με τους αγώνες και την ψήφο του λαού αναδειχθεί στην διακυβέρνηση της χώρας, θα επαναφέρει άμεσα στις εργασίες τους όσους και όσες απολύθηκαν σε εφαρμογή των αντισυνταγματικών μνημονιακών νομοθετικών ρυθμίσεων για τις διαθεσιμότητες-απολύσεις στο Δημόσιο».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact