ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΗ

ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΗ

Ο 48χρονος προσέγγιζε πολίτες, οι οποίοι χρωστούσαν σε τράπεζες και υποσχόταν ότι λόγω των γνωριμιών του, μπορούσε να τους βοηθήσει.

Επί οκτώ χρόνια, ο 48χρονος, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν από την αστυνομία στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελική διάταξη, εξαπατούσε ανυποψίαστους ανθρώπους, οι οποίοι χρωστούσαν.

Εμφανιζόταν είτε σαν άτομο με υψηλές γνωριμίες, είτε σαν σύμβουλος επιχειρήσεων ή διαχειριστής χρεών.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, μετά από καταγγελίες πολιτών, ο συλληφθείς προσέγγιζε άτομα, τα οποία αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες, εξαιτίας οφειλών τους σε τράπεζες και τα έπειθε να του δώσουν διάφορα χρηματικά ποσά, για να βοηθήσει να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Εχει εξακριβωθεί ότι από επτά άτομα κατάφερε να αποσπάσει συνολικά, 78.200 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τα ευρήματα, εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολλαπλάσια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact