Για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, λογικά κι εσύ αρνείσαι να πιεις τον καφέ σου σκέτο παρόλο που όλοι σού λένε ότι έτσι αλλοιώνεις τη γεύση του. Θέλεις όμως να περιορίσεις τη ζάχαρη που καταναλώνεις, μήπως και χωρέσεις σε εκείνο το τζιν που αγόρασες πέρυσι. Τι κάνεις λοιπόν;
Όπως ξέρεις ακόμα και με μερικά κουταλάκια ζάχαρης, οι θερμίδες του καφέ σου, εάν περιέχει γάλα, μπορεί να αγγίξουν τις 200. Σού προτείνουμε, λοιπόν, αντί για ζάχαρη, να προσθέσεις άρωμα και γεύση στον γεύση στον καφέ σου και να «καλύψεις» ελαφρώς την πίκρα του βάζοντας στην κούπα σου λίγη κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας ή αγνό κακάο. Τα παραπάνω συστατικά θα δώσουν μοναδική γεύση στο ρόφημά σου, ενώ παράλληλα θα τον κάνουν και σούπερ θρεπτικό, καθώς θα του προσθέσουν αντιοξειδωτικά και θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου. Τέλειο;
olivemagazine.gr