Αλμυρή νοστιμιά για όλες τις ώρες
Υλικά για περίπου 20-25 κριτσίνια
2 φύλλα σφολιάτας 1 αβγό 1 φλ. τσ. φέτα τριμμένη με το χέρι 1 φλ. τσ. τριμμένη γραβιέρα 1 φακελάκι σουσάμι
Εκτέλεση
Απλώνετε αρχικά το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω σε χαρτί ψησίματος. Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε όλο το φύλλο σφολιάτας. Στη μισή μεριά της σφολιάτας ρίχνετε τα μισά τυριά ανακατεμένα. Διπλώνετε από πάνω την υπόλοιπη σφολιάτα και πιέζετε λίγο με τα χέρια. Κόβετε σε λωρίδες, τις στριφογυρίζετε ελαφρά, τα αλείφετε πάλι με λίγο αβγό και πασπαλίζετε με σουσάμι. Κάνετε το ίδιο και με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Ψήνετε σε αντικολλητικό χαρτί στον αέρα στους 180-200οC για 15-20′ να ροδίσουν και να είναι τραγανά.
newsbeast.gr