ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκαν τον διαρρήκτη έναν χρόνο μετά τις κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, στο Κιάτο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, προέκυψε ότι ο 21χρονος ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από τις 16 Οκτωβρίου 2013 έως τις 14 Νοεμβρίου 2013, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε πέντε οικίες, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα, χρυσαφικά και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που η αξία τους ξεπερνά τις 14.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact