ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΙΟ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ
Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης ήταν ο λόγος για τον οποίο απήχθη η 27χρονη ανιψιά του. Στόχος τους; Να πάρουν τα λύτρα απο τον “πλούσιο θείο” αλλά τελικά το σχέδιο, ναυάγησε.
Ζητούσαν 10 εκατ. ευρώ και πήραν 82.500 ευρώ, δηλαδή όσα κατάφερε να μαζέψει η οικογένειά της. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η οικογένεια της 27χρονης δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον κ.Γιάννη Καϋμενάκη.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των απαγωγέων. Ωστόσο νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας με δυο εκ των απαγωγέων να έχουν καταγραφεί σε μικροκάμερα ενώ πλήθος άλλων στοιχείων οδηγούν την αστυνομία να μιλά για έκπληξη για τα πρόσωπα και τα κίνητρα της απαγωγής.
Ποιος είναι ο Γιάννης Καϋμενάκης
Ο Γιάννης Καϋμενάκης γεννήθηκε σε ένα μικρό νησάκι, στον Κάλαμο Λευκάδας.
Με περισσότερα από 26 δεξαμενόπλοια στην κατοχή της εταιρείας του, ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, ωστόσο κάθε 10 ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ χαρακτηριστική είναι η προσήλωσή του στα κοινά του Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο είναι πρόεδρος.
Ο Γιάννης Καϋμενάκης μπορεί να είναι ένας από τους πλέον ισχυρούς Έλληνες στον χώρο της ναυτιλίας, ωστόσο μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Αστέρα Τρίπολης, μιλούν για έναν πολύ απλό άνθρωπο, ο οποίος έχει μόνο φίλους τόσο στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες όσο και στον χώρο του ποδοσφαίρου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ