ΕΛΛΑΔΑ

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι -Η λαϊκή τραγουδίστρια και ο μάνατζερ που ξέχασαν να δηλώσουν 4 εκατ.ευρώ

Νέα «λαβράκια» εντόπισε το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο ερευνών που έκανε το δίμηνο Αυγούστου- Σεπτεμβρίου 2014. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή πασίγνωστου ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το ζευγάρι καλλιτεχνών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, υπέβαλε ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στην Βούλα.  Συγκεκριμένα, φαίνεται να μην έχουν δηλώσει ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ που έδωσαν ως τίμημα για την αγορά του σπιτιού  τους στη Βούλα. Στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ σημειώνεται ότι διοικητικό πρόστιμο και φόρος εισοδήματος καταλογίζεται και στην πωλήτρια επιχείρηση.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο imerisia.gr πρόκειται για πολύ γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια με τον άντρα της που δραστηριοποιείται ως μάνατζερ και επιχειρηματίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact