ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί θα πάει στις Βρυξέλλες ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί την Πέμπτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερώσει τους εταίρους για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο για τον Κυβερνητικό Μετασχηματισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επικεντρωθεί στην αξιολόγηση δομών και προσωπικού, αλλά και τις στοχευμένες ενέργειες για τη μείωση της γραφειοκρατίας.

O υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, θα έχει σειρά επαφών με υπουργούς χωρών – μελών και υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τον Επίτροπο αρμόδιο για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί με τον πρόεδρο του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ, με τη γενική γραμματέα Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κάθριν Ντέι, με τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Φράνσις Μόντ και τον υπουργό Οικονομικών της Ιταλικής Δημοκρατίας, Πιερ Κάρλο Παντοάν.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact