Υλικά
450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμαρίων
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
- Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.
- Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Και το γλυκό μας είναι έτοιμο!