ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Χρήστο Σιμαρδανή

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδανής, φέτος ίσως περνά τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής του.

Ο ηθοποιός, που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση με το ρόλο του μπάτλερ στην σειρά του MEGA «Η νταντά», σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες έναν γολγοθά και δίνει τη δική του μάχη να σταθεί όρθιος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο 60χρονος ηθοποιός, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκεται με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο θάρρος.

Όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

«Έμεινε μέσα για περίπου 15 μέρες και πλέον βρίσκεται σπίτι του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί του» και συνέχισε η πηγή στην εφημερίδα: «Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία τους, με θάρρος και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact