ΕΛΛΑΔΑ

Ντυμένα στα γαλανόλευκα τα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας -Κανονιοβολισμοί στο Λυκαβηττό [εικόνα]

Σε μία προσπάθεια προφανώς να σπάει το «αστυνομοκρατούμενο» ύφος της πόλης της Αθήνας εξαιτίας των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τα κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης στην πλατεία Συντάγματος γέμισαν γαλανόλευκο χρώμα.

Το μπαλκόνι ενός ολόκληρου ορόφου στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετάνια, King George και Athens Plaza στολίστηκαν με ελληνικές σημαίες δίνοντας ένα διαφορετικό, εορταστικό χρώμα στην πρόσοψη τους. Στη Μεγάλη Βρετάνια μάλιστα οι σημαίες τοποθετήθηκαν τόσο από την πλευρά της πλατείας Συντάγματος όσο και από την πλευρά της Πανεπιστημίου.

Κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό

Μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι κανονικά αργία για τους περισσότερους, ωστόσο οι κάτοικοι της Αθήνας και ειδικά όσοι μένουν κοντά στο Λυκαβηττό, μάλλον θα ξύπνησαν νωρίτερα από ότι είχαν υπολογίσει, αφού στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στις 7 το πρωί ακούστηκαν κανονιοβολισμοί από το λόφο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact