ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αύριο Πέμπτη στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Αρλέτας

Έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 72 ετών η δημοφιλής ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αρλέτα. Η Αρλέτα νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.  Είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία στις 11 Φεβρουαρίου του 2008 λίγο πριν από μια προγραμματισμένη συναυλία της. Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Βόλου. Παρά την μεγάλη της περιπέτεια τότε και την κρισιμότητα της κατάστασής της είχε καταφέρει να αναρρώσει.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το Νοέμβριο του 2016 σην Τζωρτζίνα Ντούτση είχε δηλώσει: «Ήδη έχω κερδίσει τρεις φορές τον «κύριο» που λέγεται θάνατος, τι να πω, νομίζω ότι μάλλον έχουν σωθεί οι φορές μου… Το ότι ζω αυτή τη στιγμή μάλλον είναι θαύμα». Το θαύμα αυτή τη φορά δεν έγινε.

Η κηδεία της Αρλέτας, σύμφωνα με ανάρτηση της στιχουργού Σάννυ Μπαλτζή στο facebook, θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Καλλιτέχνες και πολιτικοί αποχαιρετούν την Αρλέτα

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact