ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor: «Ελληνοτουρκικός πόλεμος» για την επέτειο Γενοκτονίας των Ποντίων! – Τι απαντά ο πατέρας του πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη

Άρωμα προπαγάνδας απο το φιλαράκι του Ερντογαν…

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social Media για το Survivor να προβληθεί το επεισόδιο Ελλάδας-Τουρκιας  στην επέτειο μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά, με το ελληνικό φανατικό κοινό να τα βάζει και με τον Τούρκο παραγωγό που ανέβασε ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων φωτογραφία του Κεμάλ. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Ακόμα και ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος, που είναι επίτιμος προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) και νυν γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού (ΠΑΣΠΕ) κατέκρινε την απόφαση να προβληθεί το επεισόδιο την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

“Με τον Σάκη έχω αραιή επικοινωνία. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι τα επεισόδια θα παίξουν τώρα, τα γύρισε πριν από 5 μέρες. Θα έπαιζαν την επόμενη εβδομάδα. Διαφωνώ με το κανάλι που παρουσίασε 19 Μαΐου αυτή την εκπομπή, ας το έκανε την άλλη εβδομάδα. Ο Σάκης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα και δεν το γνωρίζει” δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή La Biri Biri.

“Ο Σάκης είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να δέχεται την κριτική. Δεν είναι εκτός κριτικής κανένας Θανάσης. Θεωρώ ότι είναι λάθος που σήμερα παραγωγός και κανάλι παίζουν την εκπομπή. Τον Σάκη τον ενημέρωσα εγώ χθες ότι θα παίξει η εκπομπή. Δεν το γνώριζε γιατί ήταν στο νοσοκομείο”, συμπλήρωσε.

Εκτός από το ντέρμπι που περιμέναν όλοι να δουν την εξέλιξή του, οι πιο παρατηρητικοί είδαν ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε στην Τουρκία έχουν κόψει τη σκηνή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει τον σταυρό του μετά από τις νίκες του εναντίον των Τούρκων αντιπάλων του.

Η κόντρα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες στα social media, με το φανατικό κοινό της γειτονικής χώρας να κάνει αναρτήσεις στο twitter με το ελληνικό hashtag.

Δείτε τον “πόλεμο” που έχουν ξεκινήσει στα social media οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor από τις δύο χώρες.



Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact