ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ατύχημα για τη Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο -Παραλίγο να πεθάνει

Ενα σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και περίπου έναν χρόνο στο Δρομοκαϊτειο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου αισθάνθηκε ζαλάδα, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι της.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της αναφέρει:
«Χθες, 15/10/2014, την ενδεκάτη βραδινή, η Βασιλική Σταμάτη, που νοσηλεύεται ένα περίπου χρόνο στο Δρομοκαΐτειο, ενώ βρισκόταν στο λουτρό αισθάνθηκε σκοτοδίνη και λιποθύμησε. Από την πτώση της κτύπησε σε κάποια κόχη του δωματίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τον κτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και τη βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως εκλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία.
Σαν συνήγορός της, που ενημερώθηκα άμεσα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και τη φρουρά για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ’ έναν πάσχοντα άνθρωπο.
Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή το αποτέλεσμα για τη ζωή της θα ήταν τραγικό.
Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact