ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΟΥΝΕΪ

«ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ

Η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ έφτασε σήμερα στις 7 μ.μ. στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με την αποστολή της και αναχώρησε αμέσως, χωρίς να κάνει δηλώσεις, για το ξενοδοχείο της, συνοδεία οχήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τασούλα θα αρχίσει τις επαφές της στην Ελλάδα η ομάδα των βρετανών νομικών που φτάνει στην Αθήνα για να διερευνήσει την νομική οδό για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα από τους Βρετανούς. Η βρετανική ομάδα αποτελείται απο τους νομικούς Ντεϊβιντ Χιλ, Νόρμαν Πάλμερ και την Αμαλ Αλάμουντιν-Κλούνεϊ, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Η συνάντηση με τον κ. Τασούλα είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του στο υπουργείο Πολιτισμού. Την Τετάρτη η κα. Αλαμουντίν – Κλούνεϊ και οι Βρετανοί νομικοί θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και στην συνέχεια θα ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με στελέχη από τα υπουργεία Πολιτισμού και Εξωτερικών, προκειμένου να ακουστούν και να συζητηθούν όλες οι πτυχές μιας πιθανής νομικής εκπροσώπησης και βέβαια το οικονομικό σκέλος: γιατί μπορεί το κόστος αυτού του ταξιδιού να το έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου οι επισκέπτες, αλλά η νομική εκπροσώπηση κοστίζει μια περιουσία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact