Έσκασε τώρα…
Μετά τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό της επίσκεψης Ομπάμα, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα από τον ΣτΕ.
Συμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, Το ΣΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον ΕΝΦΙΑ σε τέσσερις περιοχές της Ελλάδας, Φιλοθεη, ψυχικό, Ν. Βουτζά και Δελφούς.
ο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκρινε πως στις περιοχές του Ψυχικού, της Φιλοθέης, του Νέου Βουτζά και των Δελφών ο τρόπος υπολογισμού του φόρου δεν είναι σωστός και πρέπει να διορθωθεί έως το τέλος του έτους.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας δίνουν “τελεσίγραφο” στην Κυβέρνηση πως μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016 πρέπει να έχει προσδιορίσει τις νέες αντικειμενικές αξίες στις 4 περιοχές προκειμένου να καθοριστεί ο ΕΝΦΙΑ για το 2017.
Να σημειωθεί πως στο ΣτΕ εκκρεμούν χιλιάδες ακόμα προσφυγές πολιτών κατά του ΕΝΦΙΑ, από πολλές περιοχές της επικράτειας.