ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα

Όλες τους έχουν «πατήσει» για τα καλά τα 40, τα 50 ακόμα και τα… 70 κι όμως τόσο τα κορμιά όσο και τα πρόσωπα τους, δείχνουν πολύ νεότερα βάζοντας κάτω γυναίκες που έχουν τη μισή τους ηλικία! Ο χρόνος τους έχει φερθεί άψογα. Όμορφες, σέξι και γοητευτικές δείχνουν πολύ νεότερες και δίνουν την αίσθηση ότι έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας ή έχουν κάνει κάποιο είδος συμφωνίας με το διάβολο.

Λίγο η γυμναστική, λίγο η διατροφή και οι σαραντάρες γίνονται καλλονές. Σφιχτοδεμένα σφιχτοδεμένα, κοιλιακοί «φέτες» και πλούσιες καμπύλες κάνουν τις 40+ του Χόλιγουντ να είναι στα καλύτερά τους. Καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούν την γυμναστική και την σωστή διατροφή κράτησαν τον μεταβολισμό τους σε τέλειο επίπεδο.

Καταξιωμένες στη δουλειά τους, ξέρουν τι θέλουν και το πετυχαίνουν. Είτε έχουν περάσει από το νυστέρι του πλαστικού, είτε όχι αρέσουν στον ανδρικό πληθυσμό έτσι όπως ακριβώς είναι! Ακόμα κι όταν έγιναν μητέρες, η εξωτερική τους εμφάνιση δεν μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Το ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, ταιριάζει «γάντι» στις παρακάτω σταρ του Χόλιγουντ.

Jane Fonda – 78 ετών (ΗΠΑ)

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα1 Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα2

Αν και 78 ετών γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να είναι πάντα όμορφη και σικάτη. Αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ της για να μην φαίνεται μεγαλύτερη και δίνει έμφαση στα χείλη της τα οποία έχουν ένα όμορφο σχήμα και είναι και ένα από τα δυνατά της σημεία!

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός και πρώην fitness γκουρού έχει καταλήξει στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά δεν έχει απορρίψει και τα καλά της πλαστικής χειρουργικής. Έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι στο παρελθόν είχε κι αυτή τους δαίμονές της κι έχει δώσει τη δική της μάχη με την βουλιμία και την νευρική ανορεξία αλλά και τον καρκίνο του μαστού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact