ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οι εννιά celebrity χωρισμοί που μας στοίχισαν πολύ!

”Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε πια, δεν μιλάμε, φτάνει μια ματιά και γυρνάμε πρόσωπο αλλού και πλάτη, φταίει κάτι που, δεν μιλάμε”. Θα επιλέξω να αγνοήσω το γεγονός ότι ακούω Adele αλλά σκέφτηκα τον Πασχάλη Τερζή όταν ξεκίνησα να γράφω την εισαγωγή για το θέμα με τους χωρισμούς στο Hollywood που μας στοίχισαν και θα συνεχίσω σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όλοι έχουμε χωρίσει κάποια στιγμή ζωή μας και έχουμε υποφέρει, έχουμε πέσει στα πατώματα ακούγοντας Νατάσσα Θεοδωρίδου (νε, τι) και έχουμε υποσχεθεί ότι δεν θα ασχοληθούμε ποτέ ξανά με τον μα**** που τολμάει να στείλει και μήνυμα να δει τι κάνουμε. Τι να κάνουμε κύριε μου; Να, εδώ το κρατάμε αληθινό βλέποντας την μια ταινία μετά την άλλη με τα αγαπημένα μας ζευγάρια και βρίζουμε μπροστά στην οθόνη γιατί ποιον κοροϊδεύουν εκεί στο Hollywood, αφού δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ποτέ- ΠΟΤΕ δεν συναντάς τον άντρα της ζωής σου εκεί που δεν το περιμένεις. #ενα_παραληρημα.

Και μετά σκέφτεσαι όλα εκείνα τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στην μαγική χώρα του Hollywood και ερωτεύτηκαν σφόδρα. Και λες αφού τα κατάφεραν αυτοί, που περιτριγυρίζονται από τόσους πειρασμούς δεν θα τα καταφέρω εγώ; Και τι κάνεις; Ταυτίζεσαι, βλέπεις φωτογραφίες από εξόδους και κόκκινα χαλιά, που λάμπουν και κοιτάνε ο ένας τον άλλον σαν να βλέπουν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο και σχολιάζεις κάτω από τις φωτογραφίες ”Relationship goals” και λες στην κολλητή σου πως η επόμενη σχέση σου θα είναι το ίδιο πετυχημένη με αυτή.

Μέχρι που έρχεται ο τρομακτικός τίτλος ”Ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams χώρισαν”. ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ; Πώς τόλμησε το ζευγάρι του ”The Notebook” (μια ταινία που δεν αντέχω αλλά παράλληλα λατρεύω γιατί πρωταγωνιστούν αυτοί οι δύο) να χωρίσει, ύστερα από αυτό το φιλί μάλιστα που είχαν δώσει στη σκηνή των βραβείων MTV;

 

Υπερβολική; Μπορεί. Ύστερα λοιπόν από μια κουβέντα που είχαμε εδώ στο γραφείο αποφάσισα να κάνω ένα μικρό αφιέρωμα για όλους αυτούς τους χωρισμούς που μας στεναχώρησαν λες και ήταν δικοί μας.

Emma Stone- Andrew Garfield

”Νοοοοοοοοοοο” αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευε την είδηση που έλαβα μια μέρα στο messenger, το οποίο ξεκίνησε μια άκρως παραληρηματική και δραματική συζήτηση με τις φίλες μου. Μεγάλα λόγια όπως ότι ”δεν υπάρχει πια αγάπη”, ”αν χώρισαν αυτοί εμείς τι θα κάνουμε στη ζωή” ήταν μόνο μερικά από αυτά που γράφτηκαν εκείνο το απόγευμα και μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα υποστηρίζουμε 100%. Τις τελευταίες μέρες βέβαια κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι ξανά μαζί οπότε *fingers crossed* να ισχύει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact