ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βασίζεται σε λόγους εθνικού συμφέροντος

«Κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα για το προσφυγικό από τον Μουζάλα»

Τη βεβαιότητά του ότι οι διαφορές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα καμφθούν εξέφρασε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ χθες ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλο, αναφορικά με το ατόπημα Μουζάλα, που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» προκαλώντας τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή.

«Κυβέρνηση έχουμε και θα έχουμε. Όπως έχουμε μάθει να γεφυρώνουμε τις διαφορές μας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αυτό θα το καταφέρουμε και τώρα» δήλωσε.

Ο κ. Κατρούγκαλος παρουσιάστηκε βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει τη δεδηλωμένη, σημειώνοντας ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βασίζεται σε λόγους εθνικού συμφέροντος και πρόσθεσε ότι οι ΑΝ.ΕΛ έχουν αποδειχτεί ένας αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος.

Για το Γιάννη Μουζάλα εκτίμησε ότι κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα από εκείνον για την προστασία των προσφύγων, τα εθνικά συμφέροντα και την τιμή της Ευρώπης. Είπε ωστόσο ότι «ήταν ολίσθημα, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κ. Μουζάλας», προσθέτοντας ότι είναι η τιμής της Ευρώπης που διακυβεύεται στην Ειδομένη και όχι αυτή της Ελλάδας.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact