ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Κι όμως.. Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, φρέσκο-φρέσκο σα να βγήκε μόλις από τον φούρνο!

Πώς θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!

Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!

Εναλλακτικά: 

Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!

Μπορύμε, ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact